Audums krekliem sietpiedē – ko ir iespējams apdrukāt?

Audums krekliem sietpiedē – ko ir iespējams apdrukāt?

Sietspiede ir daudzpusīga un populāra metode kreklu apdrukai. Neatkarīgi no tā, vai vēlies izveidot unikālas zīmola preces, personalizētu apģērbu vai apģērbu reklāmas nolūkiem, sietspiede piedāvā izturīgu un daudzpusīgu risinājumu. Šajā rakstā mēs izpētīsim, kāds sietspiedes audums krekliem ir piemērotākais – iekārtojies un uzzini visu svarīgāko turpinājumā!

Kāds kreklu audums sietspiedē ir piemērots?

Sietspiede vienlīdz efektīvi un kvalitatīvi var tikt izmantota krekliem, kas izgatavoti no dažādiem materiāliem. Kādi tie ir?

1. Kokvilna

Apdrukāts kokvilnas krekls tuvplānā

Kokvilna noteikti ir izplatītākais sietspiedes audums kreklu apdrukai. Kokvilna ir izcils sietspiedes audums tieši krekliem vairāku iemeslu dēļ:

  • krāsas absorbcija – kokvilnai ir dabiskas, absorbējošas šķiedras, kas viegli uzsūc sietspiedes krāsu. Tas ļauj iegūt košas un noturīgas apdrukas ar asām, skaidri izteiktām detaļām;
  • kvalitāte – gludā kokvilnas virsma nodrošina lielisku pamatu sietspiedei, nodrošinot, ka dizains izskatās izteiksmīgs un skaidrs bez izplūduma 
  • komforts – kokvilnas krekli ir pazīstami ar savu komfortu un elpojamību. Tie ir mīksti saskarē ar ādu, padarot tos par populāru izvēli ikdienas valkāšanai;
  • daudzpusība – kokvilnas krekli ir pieejami dažādos stilos, piegriezumos, tāpēc tie ir piemēroti daudzveidīgai apdrukai;
  • izturība – apdruka uz kokvilnas krekla labi noturas arī regulāras lietošanas un mazgāšanas rezultātā, tā neizbalē, neplaisā.

2. Poliesters

Apdrukāts poliestera krekls tuvplānā

Poliestera audumus parasti izmanto sporta apģērbam. Šāds sietspiedes audums var tikt izmantots, taču ir svarīgi lietot atbisltošu sietspiedes krāsu, kas labi pieķeras pie poliestera šķiedrām. Poliesters ir piemērots audums sietspiedes apdrukai uz krekliem dažādu iemeslu dēļ:

  • mitrumu uzsūcošās īpašības – poliesteram piemīt mitrumu uzsūcošas īpašības, un sietspiede ļauj tās saglabāt;
  • izturība – poliesters ir pazīstams ar savu izturību pret nodilumu un stiepšanos. Sietspiedes uz poliestera krekliem laika gaitā mazāk izbalēs vai saplaisās, tādējādi nodrošinot dizaina ilgmūžību;
  • spilgtas krāsas – poliestera gludā virsma ļauj sietspiedē drukātiem dizainiem izcelties ar spilgtām un "dzīvām" krāsām. Tas padara to par lielisku izvēli pievilcīgiem dizainiem.

3. Jaukta tipa audumi

Apdrukāts jauktu šķiedru auduma krekls tuvplānā

Kokvilnas un poliestera savienojums ir populārs to izturības un komforta dēļ. Tas ir piemērots sietspiedei, jo nodrošina izturību apdrukai. Kāpēc šāda materiālu kombinācija ir piemērota izvēle?

  • Izturība – kokvilnas un poliestera maisījumi nodrošina lielāku izturību salīdzinājumā ar 100% kokvilnas krekliem. Poliestera šķiedras nodrošina auduma izturību un elastību, padarot to izturīgāku pret nodilumu un stiepšanos.
  • Krāsas uzsūkšanās – lai gan tīrs poliesters dažkārt var apgrūtināt krāsas uzsūkšanos, kokvilnas šķiedras piemaisījums nodrošina, ka sietspiedes krāsa labi pieķeras. Tādējādi tiek iegūtas asas un košas apdrukas, kas ilgstoši saglabā savu kvalitāti.
  • Krāsu noturība – maisījumi mēdz saglabāt krāsu spilgtumu un izturēt izbalēšanu labāk nekā 100% kokvilnas krekli. Tas nodrošina, ka sietspiedes dizaini paliks vizuāli pievilcīgi ilgāk.

Kreklu apdruka sietspiedē TingPrint

Kad noskaidrots, kādu materiālu audums ir piemērots drukai sietspiedē, atlicis viens – izvēlēties dizainu! TingPrint piedāvā apdruku visdažādākajiem dizainiem – Tevis radītiem, aizgūtiem no citiem iedvesmas avotiem vai mūsu komandas izstrādātiem. Lai arī kādas būtu Tavas vēlmes, TingPrint komanda ir šeit, lai palīdzētu Tev tās īstenot. Sazinies ar mums, veiksim apdruku ātri un kvalitatīvi!
Zane Babre Pieredzējusi auduma apdrukas speciāliste ar specializāciju sietspiedē. Sietspiedes darbnīcas TingPrint līdzdibinātāja un īpašniece. Mīl sietspiedi kā apģērba apdrukas tehnloģiju un joprojām priecājas par katru apdrukāto apģērba vienību kā par pašu pirmo.
Atpakaļ uz blogu