10 kreatīvas idejas t-kreklu apdrukai ar sietspiedi

10 kreatīvas idejas t-kreklu apdrukai ar sietspiedi

Ikdienā mēs visi meklējam veidus, kā izcelties – labā nozīmē, protams. Iespējas ir visdažādākās – un krekls ar atjautīgu, interesantu un radošu apdruku ir viena no tām! Esam sagatavojuši 10 interesantas idejas t-kreklu apdrukai – ieskaties, varbūt kādu no tām vēlies realizēt, izmantojot sietspiedes apdrukas tehnoloģiju?

Kāpēc izvēlēties t-kreklu apdruku ar sietspiedi?

Sietspiedes apdruka sniedz virkni priekšrocību salīdzinājumā ar citām metodēm. Dažas no tām:

  1. plašāka krāsu dažādība un intensitāte. Ar sietspiedes palīdzību iespējams iegūt krāsaināku rezultātu – izvēles iespējas ir neierobežotas, jādod vaļa vien tikai iztēlei;
  2. kvalitāte. Sietspiede nodrošina kvalitatīvāku apdruku, kas garantē, ka uzdrukātā krāsa kalpos ilgāk;
  3. precizitāte. Sietspiede ļauj veikt precīzu apdruku ikvienai detaļai – pat smalkākajai.

10 aizraujošas idejas t-kreklu apdrukai ar sietspiedes tehnoloģiju

Klientu izdomai nav robežu – TingPrint komanda ir izstrādājusi daudz visdažādākos apdrukas risinājumus ar sietspiedi. Iepazīsties ar 10 radošām idejām t-kreklu apdrukai – iespējams, kāda no tām iedvesmos arī Tevi unikālam dizainam!

1. Piederības veicināšana

Melns apdrukāts tkrekls ar uzrakstu Skrundeniece

Dizains izstrādāts, balstoties tajā, kādu vietu pārstāv persona. Ļoti atjautīgs, lokālpatriotismu veicinošs risinājums.

2. Nestandarta apdrukas novietojums

Sietspiedē apdrukātas melnas auduma kedas

Vai zināji, ka apdrukāt iespējams arī apavus? Šis ir unikāls piemērs tam, kā apdruka netradicionālā vietā padara vienkāršu priekšmetu par īpaša dizaina aksesuāru ar īpašu stāstu.

3. Patriotisms

Balts tkrekls ar Latvijas karoga apdruku

Mūsu piederības zīme ar Latvijas simbolu – karogu. Nestandarta novietojums uz krekla, kas ļauj izcelties. Vienkāršs, bet efektīvs dizains.

4. Īpaši festivāli

Reanima Bergen international animation festival auduma maisiņš ar apdruku piecās krāsās

Dizains festivāliem, izmantojot svētku emblēmu un logo, ir bieži izplatīts. Taču tas, kā tiek izstrādāts dizains un cik daudzveidīgas ir iespējas, ir pats radošākais – izvēles iespējas ir dažādas, jāliek lietā tik vien kā iztēle!

5. Bērnu zīmējumi

Bērns tur rokās sietspiedes filmu ar t-krekla apdrukas dizainu uz tā

Ja vēlies pārsteigt savu mazo, radiniekus vai skolotāju – lieliska izvēle var būt bērnu zīmējumu izmantošana apdrukai. Vari būt drošs – tas ir unikāls risinājums, kas piešķir emocionālu vērtību. Radoši, vai ne?

6. Kolektīvu piederības zīme

Ikskiles-vidusskola-apdrukati-sporta-krekli-sietsiede

Arvien izplatīta ir kolektīvu – skolu, bērnudārzu, amatieru mākslas – kopīgi veidotie krekli ar visdažādākajiem dizainiem. Izmantojot grupas nosaukumu vai logo, papildinot dizainu ar atjautīgiem un radošiem elementiem, kopā iespējams izstrādāt visdažādākos apdruku veidus, kas palīdz atšķirt kolektīvu no citiem kopīgos pasākumos, sacensībās un veido vienotu identitāti.

7. Īpaši dzīves notikumi

apdrukatas auduma spivendranas kaazu davana

Īpašām dzīves situācijām ir nepieciešami radoši risinājumi – lūk, viens no tiem, kas tapis par godu jaunlaulātajiem. Sirsnīgi, kreatīvi un atmiņā paliekoši iespējams ietērpt visdažādākās idejas.

8. Tautiski elementi mūsdienīgā formā

apdrukati hudiji dazadas krasas ar tautiskiem elementiem

Aktualitāti nezaudē arī latviešu tradicionālie elementi – raksti, zīmes u.c. Un formas, kā spilgti izstrādāt apdrukas dizainu, ir desmitiem un pat simtiem. Lūk, viens no veikumiem – piekritīsi, ka hūdiji izskatās moderni, vai ne?

9. Mūzikas grupas

Apdrukāti tkrekli melni un balti S&T Syndicate merch

Ir iespējams radīt unikālus, oriģinālus un, kas ir būtiski, arī kvalitatīvus merch produktus grupām – tas ļauj faniem izrādīt savas simpātikas pret mākslinieku gan koncertos, gan ikdienā. Ja ir ideja, to nepieciešams realizēt – lūk, kāds veikums sanācis vienam no mūsu klientiem!

10. Īpaši svētku notikumi

Apdrukāti krāsaini krekli ar XXVII Latviešu Dziesmu un XVII Deju svētku logo

Dziesma un deja ir mūsu tautas neatņemams mantojums. Reizi piecos gados šo svētku atribūtika iegūst radošas aprises, lai apliecinātu savu dalību svētku norisē.

 

Īsteno savas kreatīvās idejas t-kreklu apdrukai TingrPrint!

Mēs ticam, ka Tavam radošumam nav robežu – ja Tev ir idejas t-kreklu apdrukai, ko vēlies realizēt – sazinies ar TingPrint komandu, mēs tās īstenosim! Ar sietspiedi veidota apdruka būs krāsām bagāta, izturīga un precīza.

Zane Babre Pieredzējusi auduma apdrukas speciāliste ar specializāciju sietspiedē. Sietspiedes darbnīcas TingPrint līdzdibinātāja un īpašniece. Mīl sietspiedi kā apģērba apdrukas tehnloģiju un joprojām priecājas par katru apdrukāto apģērba vienību kā par pašu pirmo.
Atpakaļ uz blogu