5 asprātīgas kreklu apdrukas idejas

5 asprātīgas kreklu apdrukas idejas

Meklē radošas kreklu apdrukas idejas, kas aizraus kā Tevi, tā visus apkārtējos? Mums ir sagatavotas 5 fantastiskas idejas, kā izveidot savu pielāgoto kreklu dizainu vienlaikus gan uzjautrinoši, gan gaumīgi. Turpini lasīt rakstu un iepazīsties ar tām!

5 atjautīgas un interesantas kreklu apdrukas idejas

Kad runa ir par kreklu apdruku, ir divu veidu cilvēki – tie, kuri izvēlas klasiskus dizainus vai kreklus bez tiem, un tie, kuri dod priekšroku kam radošākam. Lūk, 5 asprātīgas un interesantas kreklu apdrukas idejas, kas noderēs iedvesmai, domājot par jauniem apdrukas veidiem!

 

1. Bērnu radošie risinājumi

Apdrukāts tkrekls ar bērna zīmētu krekla dizainu - sirdis Elza
Bērnu radošums ir bezgalīgs – kāpēc gan to neietērpt paliekošā veidā? Šajā piemērā bērna veidotais zīmējums ir digitalizēts un pārveidots krekla dizainā. Šī ir Tavs ģimenes iespēja radīt unikālu dizainu gan bērnam, gan pieaugušajiem.

 

2. Atjautīgs vēstījums uz krekla

 Melns tkrekls ar apdruku puck futin Ukrainas karoga krāsās Melns krekls ar apdrukas dizainu puck futin dzelteni zilā krāsā

Lai paustu nostāju dažādos jautājumos – arī apdruka ir spēcīga forma, kā to paveikt. Viens no klientiem ir radījis nepārprotamu un unikālu veidu pavisam vienkārši – vien izdoma un vārdu spēle ir tas, kas nepieciešams, lai iegūtu kreatīvu dizainu.

3. Unikāls risinājums personas portretam

Balts t-krekls ar apdruku pustoņjos zēns saulesbrillēs
Balts t krekls ar apdruku pustoņjos zēns saulesbrillēs

Asprātīga ideja – lieliska dāvana gaviļniekam! Vari pārvērst cilvēka bildi pustoņos, kas kalpos kā stilīgs un īpašs dizains. To izveidot vari pats, ar kāda mākslinieka vai arī mūsu – TingPrint – palīdzību.

 

4. Svētku apdruka kreklam

Melni t-krekli ar svētku apdruku "Ziemassvētku-ziemeļbrieži"

Īpaši dizaini svētku tematikā ir īstais brīdis, kad ļaut vaļu kreativitātei. Šādu risinājumu Ziemassvētku laikam izvēlējies klients – dizains ir asprātīgs, bet tajā pašā laikā gaumīgs un viegli uztverams.

 

5. Tematisks dizains īpašiem notikumiem

Pelēks krekls ar apdruku tīģeris 2022


Gadumija, kāds īpašs notikums – arī šajās situācijās vēlamies izcelties. Kā būtu ar jautru kreklu apdrukas ideju tematiskajai gada maiņai? Lūk, dizains, ko vienkārši pielāgot jebkuram gadam.

Kāpēc izvēlēties kreklu apdruku ar sietspiedi TingPrint?

Esi radošs, izvēlies krāsas, unikālu dizainu un ietērp pašas asprātīgākās idejas gaumīgās apdrukās. Uztici apdrukas veikšanu ar sietspiedi TingPrint! Sadarbojoties ar mums, Tevi sagaida:

- kvalitatīva darbu izpilde – strādājam ar augstvērtīgiem materiāliem, lai nodrošinātu ilgnoturīgu apdruku krekliem un citiem tekstila izstrādājumiem;

- daudzveidīgas iespējas – esam atvērti visdažādākajām idejām, un piedāvājam tās realizē;
- izdevīgas cenas – arī tad, ja nepieciešams drukāt mazos daudzumos, vari to paveikt izdevīgi, nezaudējot kvalitāti.

Sazinies ar mums un realizē savu radošo krekla apdrukas ideju!

 

Zane Babre Pieredzējusi auduma apdrukas speciāliste ar specializāciju sietspiedē. Sietspiedes darbnīcas TingPrint līdzdibinātāja un īpašniece. Mīl sietspiedi kā apģērba apdrukas tehnloģiju un joprojām priecājas par katru apdrukāto apģērba vienību kā par pašu pirmo.
Atpakaļ uz blogu